Viata-i scurta. Ia-ti vacanta!

Cazare in Sri Lanka – Trei variante pentru concediu

0 92

Sri Lanka sau Thailanda? De la o vreme, cea din urma a inceput sa piarda teren ca popularitate, desi ca distanta nu e o mare diferenta. Tot mai multi romani au inceput sa descopere ca langa India exista o tara insulara care poate fi o excelenta destinatie pentru un concediu reusit.

Cazare in Sri Lanka este greu de gasit doar fiindca sunt foarte multe optiuni. Iar daca despre Sri Lanka si tot ce trebuie sa stii inainte sa pleci am scris pe larg AICIde data asta ne vom ocupa de variante de cazare ca sa nu patim acolo precum concurentii din „Drumul Elefantului” si sa batem la portile oamenilor pentru o noapte de odihna.

Pentru ca mai intai trebuie sa ajungem in Sri Lanka, va trebui sa cautam si sa si gasim zborul „castigator”. Mai jos am gasit doua curse catre Colombo, dus-intors, pentru ca sigur nu ne propunem sa ramanem acolo, la aproximativ 550 de Euro. Desigur, puteti sa cautati pe Rezervari Newsfly alte date de plecare si sosire.

Cele mai ieftine bilete dus-intors din Bucharest catre Colombo

Departure dateReturn dateStopsAirlinesFind Ticket

17.05.2020

24.05.2020

1 stop

Bilete de la 529

16.09.2020

23.09.2020

2 stops

Bilete de la 522

Sa mergem mai departe si sa vedem ce variante de cazare avem aproape de capitala, ca sa nu traversam toata tara de la aeroport.

Villa Ocean View
Cazare in Sri Lanka - Trei variante pentru concediu
Cazare in Sri Lanka –  Villa Ocean View

Una dintre propuneri este Villa Ocean View, situata in zona populara Bentota Beach. Proprietatea ofera intr-adevar cam tot ce ai nevoie pentru un sejur cat mai confortabil. Camerele sunt mobilate elgant si cu majoritatea facilitatilor. De asemenea, este localizata foarte aproape de ocean, asa ca nu veti fi nevoit sa faceti sport fortat in fiecare zi pentru a ajunge la plaja.

Link pentru Mobil:  Villa Ocean View

Mount Lavinia Hotel
Cazare in Sri Lanka - Trei variante pentru concediu
Cazare in Sri Lanka – Mount Lavinia Hotel

O alta alegere pentru vacanta in Sri Lanka ar putea fi Mount Lavinia Hotel. Peisajul este de-a dreptul fascinant, ca sa nu mai spun ca ati putea gasi o oferta excelenta, cam la 60 de Euro pentru doua persoane la Ocean King View.

Cu un Rating de 8,6 din peste 4.700 de recenzii, Mount Lavinia Hotel este una dintre variantele excelente pentru cazare in Sri Lanka. Hotelul beneficiaza de absolut toate facilitatile unui resort de 4 stele. Iar la pretul asta este un chilipir.

Link pentru Mobil: Mount Lavinia Hotel

Global Towers Hotel & Apartments
Cazare in Sri Lanka - Global Towers Hotel & Apartments
Cazare in Sri Lanka – Global Towers Hotel & Apartments

Aflat chiar in prima linie, pe plaja, Global Towers Hotel & Apartments este cea de-a treia varianta propusa pentru un concediu in Sri Lanka. Hotelul de 4 stele se respecta, asa ca veti beneficia de toate utilitatile si facilitatile. Peisajul este fabulos, iar serviciile decente.

Link pentru Mobil: Global Towers Hotel & Apartments

Asadar, pentru cazare in Sri Lanka aveti de unde alege. Mai greu va fi sa rezistati zborului de 15 ore pana acolo. Insa merita efortul. Va fi cu siguranta o experienta incredibila pentru ca ai ce sa vezi, dar si ce sa cumperi din Sri Lanka. Pietre semipretioase la preturi uluitor de mici, matasea care este „la ea acasa”, dar si ceaiul care i-a imbogatit pe niste englezi acum cateva secole – Sigur ca Ceilon va spune ceva… Cat despre obiceiuri, este de neratat dansul traditional. La fel si zambetele localnicilor, cunoscuti in lume pentru ospitalitatea si bunatatea lor.

Concediu placut! Asteptam impresii!

loading...

Comentarii
Loading...