Viata-i scurta. Ia-ti vacanta!

Concediu in Turcia cu avionul – Vacanta in Antalya 2019

Trei variante de cazare si optiuni de zbor

0 283

Alaturi de Grecia, Turcia ramane una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru romani. In special Antalya, vestita pentru serviciile oferite si raportul calitate-pret. Am cautat si am gasit trei variante de cazare precum si optiuni de zbor, ca sa ne ferim de eventualele neplaceri ale unui „pachet all-inclusive” in care nu vom gasi ceea ce ne place.

1 Drumul

Pentru ca a ajunge in Antalya e destul de complicat cu masina. Un concediu in Turcia cu avionul este mult mai potrivit, desi exista destui soferi capabili care nu-si fac probleme pentru  o mie trei sute si ceva de kilometri. Ideal ar fi totusi sa faceti o escala de o noapte, ca sa nu riscati nimic si cel mai potrivit pentru asta este Istanbulul. Ca optiune, poate fi luat in seama Peyk Hotel, cotat foarte bine de turisti si localizat foarte aproape de bazar.

Daca alegeti insa avionul ca mijloc de transport, exista nenumarate variante pentru Antalya, mai ales cand se apropie sezonul.

2 Zboruri din Cluj cu destinatia Antalya

Departure dateReturn dateStopsAirlinesFind Ticket

13.06.2020

23.06.2020

1 stop

Bilete de la 247

Zboruri spre antalya cu plecare din Cluj, Timisoara, Iasi sau Sibiu exista mai rar, insa daca apar, vor fi afisate mai sus. Pe rezervari.newsfly.ro puteti cauta oricand alte optiuni. Mai ales ca pretul pentru un bilet de avion Bucuresti-Antalya poate sa varieze in functie de perioada.

3 Statiunea

Statiunea

Mai precis orasul, al 5-lea cel mai populat din Turcia (700.000 locuitori) a fost mai intai cunoscut sub numele de Attaleia, Attalia, Satalia si Andalya, fiind fondat de regele Pergamului, Attalus al II-lea.

Printre atractiile pe care nu trebuie sa le ratati daca ajungeti acolo se numara Acvariul Antalya, situat în apropierea plajei Konyaalti, care are cel mai mare tunel din lume, incluzând diferite specii de pești si plaja Lara – una dintre putinele plaje din lume pe care este arborat steagul albastru.

4 Optiuni de cazare

Optiuni de cazare

Liberty Hotels Lara  

Una dintre cele mai cautate destinatii pentru cazare din Antalya este 

Delphin Imperial – Lara

Cea de-a doua optiune este Delphin Imperial Lara, un adevarat paradis pentru copii daca mergeti cu toata familia. Hotelul are tot ce-ti poate dori inima. Si da, daca intreaba „ala micu'”, este unul dintre hotelurile din Antalya cu tobogane, un adevarat aquapark. Nici aici nu lipsesc cele 5 stele si optiunea all inclusive, asa ca puteti sa verificati mai in amanunt detaliile despre el.

Heaven Beach Resort Spa

O a treia optiune este un hotel din Antalya Adults Only. Poate ca va ganditi sa fugiti in doi pentru o saptamana de relaxare la mare, la soare, dar nu la Mamaia sau Eforie. Heaven Beach Resort Spa, unul dintre nenumaratele resorturi rezervate adultilor, are preturi acceptabile desi afiseaza tot 5 stele. Ba chiar e ieftin, la aproape 80 de euro pe noapte, all inclusive pentru doua persoane.

Despre conditiile de calatorie in Turcia am vorbit pe larg AICI. Puteti vedea ce preturi sunt, ce reguli vamale si ce taxe exista, asta in cazul in care plecati cu masina. Dar, cum spuneam la inceput, un concediu in Turcia cu avionul e mult mai avantajos. Fiind un concediu de odihna… Nu ramane decat sa alegeti varianta „castigatoare”. Vacanta placuta!

loading...

Comentarii
Loading...