Viata-i scurta. Ia-ti vacanta!

Investitiile Guvernului in statiunile balneare

Rahat cu apa termala

0 39

Investitiile Guvernului in statiunile balneare vin precum resuscitarea unui cadavru tinut in frigiderul de la morga timp de cateva saptamani. Daca cineva isi inchipuie ca fondurile care „se pare” ca se vor aloca acestor bijuterii de aur ale Romaniei transformate in gablonzuri vor revigora in vreun fel statiunile, ori e foarte naiv, ori de un optimism vecin cu prostia.

Cei care „conduc” Romania au constatat ca Ungaria sta foarte bine la capitolul asta si au decis sa urmeze exemplul. Din dragoste de tara, patriotismul debordant nu i-a mai lasat sa indure imaginile care de ani de zile sunt difuzate pe la televizor si au spus „Gata! Trebuie sa facem ceva, nu se mai poate!” Mai mult ca sigur asa s-a ajuns pe hartie la investitiile Guvernului in statiunile balneare.

Este o responsabilitate pe care o purtăm ca și oameni politici. Este o răspundere politică și guvernamentală să punem în centrul preocupărilor bunăstarea Românilor.

Eugen Teodorovici Ministrul Finantelor

Daca suma de 310 milioane de lei care zice-se va fi rezervata revigorarii acestui segment de tursim nu e una chiar de neglijat, problema e alta. Si anume ca aproape toate cladirile superbe de pe vremuri au ajuns o ruina. Nu stiu de ce am impresia ca, la fel ca in cazul doamnei Udrea si „investitiile” ei in partii de schi inaccesibile, cineva are de gand sa faca o mare afacere.

Dupa ce va fi trecut primul val de interes asupra acestei stiri, investitiile guvernului in statiunile balneare se vor ingemana cu investitii private, evident cu ajutor de la stat, de care vor beneficia niste smecheri, restul cladirilor si infrastructurii ducandu-se pe apa termala a sambetei. Oricum, practica a fost pur si simplu identica. Le lasam sa se degradeze cativa ani, pentru ca mai apoi sa le luam gratuit, doar n-o sa facem evaluare si sa constatam ca pretul ar fi astronomic. Ba mai mult, fiind niste ruine, pe langa faptul ca le vom achizitiona aproape pe degeaba, vom fi ajutati si de statul roman cu bani.

Pentru ca nu-i asa, in tara asta, pana si marii investitori sunt de fapt tot niste asistati social, doar ca pe sume mult mai importante.

loading...

Sursa: Foto: Facebook Ana Dumitru
Comentarii
Loading...