Viata-i scurta. Ia-ti vacanta!

Pensiunea perfecta din Balchik – Panorama si curatenie

Romania de dincolo de granite

0 144

 

Prima impresie

Pentru cine nu a fost niciodata prin locurile astea, desi in ultima vreme a devenit o moda printre romani, Balcicul este un orasel care combina marea cu dealurile, o bijuterie incarcata de istorie, cu o energie aparte, in care te simti in Romania aia pe care ti-ai dori-o. Si daca ai parte si de Pensiunea perfecta din Balchik, mai ca iti vine sa te muti definitiv acolo. O sa vedem si de ce.

Pensiunea perfecta din Balchik este pentru fiecare cea in care a avut cele mai placute experiente. Insa prima impresie conteaza, ca intotdeauna.

Cum ai intrat in oras, se simte un fel de calm al locuitorilor, viata parca are alt ritm. Cel putin in afara sezonului estival. Pensiunea Iordanovilor se afla cocotata pe un deal (ca multe alte constructii de aici), fiind putin complicat de ajuns la ea, dar deloc imposibil, chiar si cu o masina cu garda joasa. De pe principalul bulevard – Hristo Botev, o straduta abrupta la dreapta, apoi curba stransa la stanga si „poteca” pe care parchezi masina.

veltravel.ro

Proprietarii sunt ceea ce se cheama cu adevarat „niste gazde ospitaliere”, nu doar niste posesori de pensiune care asteapta check-out-ul ca sa mai incaseze niste bani.

Camerele sunt spatioase – circa 30 mp, curate, cu mobilier modern. Lipseste televizorul din anii ’90, care predomina in pensiuni, inlocuit cu unul plat, iar pe langa ferestrele largi camera este prevazuta cu unele rotunde, in stilul hublourilor de vapor, acel stil practicat in anii ’30 in Romania.

Localizarea

Vedere superba, proprietari ospitalieri, raport excelent calitate-pret

Georgiana Turist

Singurul dezavantaj al localizarii ar putea fi acela ca nu este aproape de plaja, insa Balcicul are practic una singura care se poate numi asa. Pentru cei obisnuiti cu miscarea nu e o mare problema ca marea e la un kilometru distanta, dar exista varianta masinii cu care te poti misca de colo-colo. Cat despre magazine, sunt foarte aproape de pensiune, la mai putin de 100 de metri.

Spre deosebire de faleza impanzita cu hoteluri, zona de aici este extrem de linistita, potrivita pentru cuplurile care evita agitatia si zgomotul. Daca mai adaugam privelistea spre mare, care iti taie respiratia, ai reteta perfecta a unui weekend perfect, in care poti alege furnicarul din port, cu terase si restaurante pentru o seara, dar poti avea parte si de liniste si relaxare pe terasa scaldata de soare (daca nu ai ghinionul unei prognoze nefericite).

Casa Iordanovilor poate fi asadar pensiunea perfecta din Balchik. Ramane sa o testati si sa va spuneti parerea.

93%
Excelent

CONCLUZII

Yordanovi Guesthouse ramane una dintre cele mai bune alegeri din Balchik, atat pentru confort cat si pentru curatenie si ospitalitatea gazdelor. Desi accesul este putin dificil, dezavantajul nu este unul major.

VEZI OFERTA DE CAZARE
Guest Rooms Yordanovi - BALCHIK
  • Curatenie
  • Confort
  • Pret
  • Localizare
loading...

Comentarii
Loading...