Viata-i scurta. Ia-ti vacanta!

Servicii complete in Bran – Clubul cu de toate

0 19

De cand cu povestea lui Dracula, Branul a devenit un fel de „Mecca” a pasionatilor de vampiri, mai putin din Romania si mai mult de-afara. Romanii, care stiu foarte bine adevarata poveste vin in zona pentru aer, munte si relaxare intr-un peisaj cu adevarat fabulos, completat de castelul care domina oraselul.

Servicii complete in Bran exista. Cum era de asteptat, pensiunile si hotelurile s-au inmultit de la an la an, mai scumpe sau mai ieftinte, mai aproape de centru sau mai aparate de agitatie. Dar unul dintre complexurile turistice de aici ramane printre primele alegeri ale turistilor care aleg Branul, poate si pentru ca ofera cam tot ce-sti poate dori o familie in vacanta sau in weekend.

1 Prima impresie

Club Vila Bran chiar are de toate. Numele nu prea se mai potriveste fiindca nu mai e vorba doar de o vila ci de mai multe, impanzite prin complexul in care ai nevoie de indrumator ca sa nu te ratacesti si sa nimeresti cladirea in care te-ai cazat. Exista nu mai putin de 14 cladiri in care poti sa dormi.

2 Facilitati

De la piscina pana la echitatie, serviciile de aici sunt probabil complete. Ba chiar cei mici pot admira si chiar mangaia o caprioara „cazata” langa casuta lui Bambi, o frumusete aparuta acolo parca din poveste.

Pe langa cele TREI piscine (una acoperita si una in aer liber incalzita si una de vara) baza de agrement dispune de terenuri de tenis, de volei, sala de jocuri, de fitness, centru spa, o sala de teatru si astea-s doar cateva dintre facilitatile de care turistii se pot bucura gratuit.

3 Mancare

Ar fi fost imposibil sa nu ai unde sa mananci. In complex se gaseste un restaurant cu specific de stana amenajat rustic unde poti servi masa, iar portiile sunt decente, ba chiar prea mari.

4 Rezervare

Daca alegeti sa va petreceti weekendul sau un concediu la Club Vila Bran, va trebui sa va faceti rezervarea din timp. E putin probabil sa gasiti cazare acolo pe loc.

Rezervare la Club Vila Bran

87%
ExcelentBooking.com

VEZI OFERTA DE CAZARE
Club Vila Bran
  • Facilitati
  • Confort
  • Pret
loading...

Comentarii
Loading...